Kvällar.

Hej!

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar. Har haft så fasligt mycket att göra! Bloggen kommer ju inte direkt först även om jag tycker att det är kul att blogga vad man gör på dagarna :)

Var på stan med mamma igår och letade höst och vinterkläder. Hittade två par jättesöta mocka"tofflor" som jag kommer strutta runt i i vinter :) Men jag är fortfarande på jakt efter ett par snygga kängor med klack. Helst att det är lite Pippilångstrump stil på dom också, snörning.

Idag måste jag ta tag i min garderob innan jag går till jobbet eftersom vårat sovrum ser ut som ett lekrum för tillfället.

Jag hatar att jobba kvälls-skift när alla lagerpojkarna, vuxna människor, ska bete sig som små äckliga bortskämda skitungar!!!!! Säger man, när man är 30 år, att maten ser ut som bajs när man kommer till en restaurang?

Bara frågar. Nu ska jag kolla på Destination Truth och ta det lugnt!


"Humor"

Skön Lördag.

Hej!

I Lördags åkte jag och Brinken hem till Peter och Fredrika för att äta tacos och kolla på film. Richard var också där :)
Freddie hade gjort ett alternativ till köttfärssåsen, som var kyckling, sötsur sås, grönsaker och diverse. Det va jättegott! Dessutom blev jag bjuden på rött vin som var GOTT! kan du tänka dig?
När allt var avdukat kolade vi på en kinesisk film som var helt okej, men inte min typ av film! Lite väl mycket strider och mycket patriotiska symboler. Men den va väll ganska bra ändå.

Youtube tog upp stor del av kvällen också. Kan ju faktiskt vare det roligaste ibland :) Peter letade efter en speciell video med en kille som tydligen va helt störd och jätte nördig. När vi väl hittade honom visade det sig att det var samma kille som jag hade på ett av mina YT-konton, fast med ett annat användarnamn. :D Världen är liten!

Kvällen avslutades med Tors på Tallinn!!! :D


Såhär såg jag ut!




Mysigt inrett.












Älska! ;)

Tack för underbar kväll !

Fredag & spöken.

Hej bloggen!

Friday Welcome! Va skönt! Denna vecka har vart allt annat än trevligt. Tidiga morgnar och stress. Inte bra!

Många av er vet hur intresserad jag är av det okända och paranormala :) Kan inte få nog! Nu sitter jag och kollar på Det Okända på Tv4 Plus. Jag tycker att det är så himla bra att TV4 Plus visar så mycket paranormala dokumentärer! Det Okända, Most Haunted, Paranormal State, Mannen som kunde tala med andar, Medium.
Superintressant!

Thank you, TV4 Plus!



Höst & Outfit ♥

Hejsan!

Igår va jag och yogade med Marie. Jag går alltid samma väg förbi kyrkogården ner till centralen då jag tycker att det är så mysigt där. Konstigt? Kyrkogårdar är mysiga! Speciellt nu när det ligger höstlöv på marken eller virvlar omkring i vinden. Det är lite magiskt på nått vis. Hösten är härlig innan vintern kommer!





Dagens outfit!

TRANSLATION:

I always walk past the graveyard when on my way to the gym. Its cozy! weird? Graveyards are cozy! Autums is beautiful until the winter comes. This is todays outfit :)

Indiska influenser. Vardagsrummet.

Hej!

Indiska stilen är superläckert. Först ville jag ha Japansk stil i vardagsrummet med stora palmväxter och draperier. Men nu ändrade jag mig! Tur det eftersom jag inte hunnit fixa speciellt mycket i vardagsrummet.
Det är långt ifrån färdigt och inte är jag 100 nöjd, men det börjar likna idén! Vardagsrummet kommer bli en blandning mellan orientalisk och japansk.

Inspiration







TRANSLATION:

I just love the Indish style in furniture and decoration! Im gonna try to create something like this in out livingroom. Wish me luck!

Kulturnatta.

Hej hej!

Igår så var det KULTURNATTA i västerås med buller och bång. Inte för att det kändes som att det var så värst mycket. Så verkar det kännas varje år även fast vi alltid uppträder med kören Body and Soul.
Trevligt sällskap hade jag ändå. Hela gänget var med ner på stan och vi hade väldigt trevligt trots kylan.
Jag måste klaga på en sak. Slottets och konstmuseéts aktiviteter hade flyttats till Mimerportarna vilket jag inte tyckte var speciellt mysigt. Inget slår känslan att vandra upp för slottets stentrappor eller att gå in på konstmuseét och utforska deras aktiviteter.
But but! Västerås kulturnatta är väldigt mysig!



Några godningar ;) Emelie-chans uttryck! haha! resten va nånananstans.


Konstmuseets utställning. Jag gillade den här tavlan!


Även denna. Jackan är helt underbar. Tavlan är säkert 60 år gammal.



Ett slags pyssel-konstverk med bl.a Furbees och avklippta sugrör.



Leksaker då och förr! Denna är nog väldigt gammal :)

Tyvärr tog jag inte fler bilder eftesrsom jag hade mobilkameran. Den har nada blixt!




Téa Time.

Igår var jag hemma hos Lisa innan jobbet på mysfika! Vi kollade på svärdet i stenen och njöt av "rött och sött". Ett rött te som verkligen var gott! Det smakade bär med en touch av vanilj :) sånt gillas!
Vi hann inte kolla klart på filmen eftersom jag var tvungen att gå till bussen, sånt gillas inte lika mycket men jobba bör man annars dör man!


Lisa var röd och randig!


Den söta té servisen men katt-kannan.


Helt underbar och säkert 100 år gammal.




Lisas hem är inrett i shabby chic. Vitt öppet och mysigt :)


Regn kan höja mysstämningen ibland, men inte när man vet att man ska ut.


I love tea!

TRANSLATION: Me and Lisa had a cozy day with "the sword in the stone" and some of her yummy tea! The flavour was "red and sweet" and tasted berries and vanilla. yum!
BUmmer I had to run to the buss and didnt have time to watch the whole movie, but u gotta work orelse you will die! that rhymes in swedish ;)

Bästa vän.

Gokväll bloggläsare!

Nu är jag så trött. Har jobbat hela dan och det är slitit må ni tro! Ni kommer alla tillbaka från semester och allt.
Bra för oss, men mindre kul för mig som jobbar kväll med 85 pers. Gud, höll på att hänga mig igår när det aldrig tog slut! Idag var det betydligt lugnare dock :)

Nu tänkte jag visa en bild på min bästis när hon var kanske 2 år :) Natalie heter hon, och när hon var bebis så fick hon en röd kudde som fått följa med på alla möjliga äventyr. Kanske mest som snuttekudde :) När hon fick den var den rund och fyllig precis som vilken kudde som helst. Nu, 25 år senare kan man knappt tro att den någonsin haft stoppning! :) Den finns kvar i en låda någonstans. Tycker att det är så himla fint att den finns kvar! Natalie och kudden :)





Sötkorv!

TRANSLATION:

Ive been working so hard this week! luckily today was easier :) The girl in the picture is my best friend Natalie. She still has that pillow eventhough its 25 years old! Its not very puffy anomore ;)

Mer shopping åt folket.

Hej bloggen!

I helgen var jag och Lisa runt stan på bodens marknad, rosa herrgården och tillslut Åsby. När jag köpte grejjer hade jag i första hand köket i åtanke eftersom det är platsen jag vill förändra mest nu. Lite shabby chick känsla blandat med mormorskök. Vi sjung en massa disneylåtar i bilen på väg och ifrån åsby. En video kommer senare i veckan ;)


Lisa kikar på porslin ute på Åsby.




Muggen med Ella-hunden! Den är min!


Sen råkade jag köpa den här duken i rosa herrgården för nästan 200 kr.


Såhär ser bodet ut nu! Duken har virkad spets i längs sidorna som är svåra att se på detta kortet.

TRANSLATION

This weekend me and Lisa went shopping at the Farmers market, the pink mansion and Åsby. I mainly bought things for the kitchen since its the one of the rooms that I really want to change. Some shabby chick mixed with grandma style ;) We sang alot of disneysongs in the car to and from åsby. A video on that will come ;)

Bye!


Dubbing.

Vart ÄNTLIGEN klar med min fandub av Låten "He's a Tramp" från Lady och Luffsen.

Vad tycks?


Singstar.



Nu sitter jag hemma hos Nina och bloggar lite innan jag ska iväg till LINDAH för Singstar! Har vart på Åsby och Rosa herrgården idag med Lisa. Lite shopping vart det! Det kommer uppladdas imorgon. När det var klart åkte jag hem till Nina för att sy på våra maskeradkläder.  Nu ska jag sticka iväg! Innan dess bjuder jag på en fin bild på mig och Nina.
Hola!

Daughters of Triton.

Hejhej!

Idag tänkte jag lägga upp en dubb som jag sjunger. Det blir tyvärr en gammal eftersom jag inte kunnat spela in på ett tag. Mickrofonen jävlas!
Okej, här kommer Daughters of Triton. Kommer att göra om den nångång då ljudet är dåligt.

Vad tycks?


Husmor Elin.

Hej bloggen!

Vissa av er vet att jag har mått dåligt de senaste dagarna på grund av en smärta i höger sida av revbenen. Var på Sjukhuset igår för att ta prover. Dom kommer om några dagar och kommer att visa om jag har njursten eller leversten. Eller vad det nu är. Håll tummarna för att det är något ofarligt!

Nåväl! Var hemma från jobbet idag eftersom jag fick sådanna smärtor igår i disken. Passar på att städa och möblera om lite. Vart så fasligt inspirerad av Fredrica och Peters inredning när jag var där på filmkväll förra veckan. Kolla in henne! Deras lägenhet är väldigt snygg!

Vad gör en husmor nu då? Jo hon ska fixa lite gott dryddigt té och fortsätta att inreda!


Old memories Del 1.

Var hemma hos mamma idag och tittade igenom gamla bilder från 2003 och frammåt. Gud va smal jag var. Är ganska smal nu, men gud vilken sticka jag var i 3:an på gymnasiet. Som en liten fölunge, nånting mamma brukade säga.
Det är fint att sitta och minnas. När man tittar på en bild från en viss tid så känner man den där känslan man hade då. Bilderna spelas upp i huvudet som kortfilmer från förr.

Hann tyvärr inte bifoga alla bilder jag ville ha så jag lägger upp alla bilder en annan gång.


Halloween typ 2005. Sanna Jag och Lovisa



Caroline som Modesty Blaise


Jag och PB på Hultsfred 2006!


Ful bild på mig när jag äter frukost, Osminkad



Mental Floss!

Hej!

I Lördags åkte elin till Stockholm för att spela! Jag tycker verkligen att Stockholm är väldigt vackert med alla gamla hus och byggnader. Innan jag skulle möta upp bandet(Mental Floss) var det ganska lång tid kvar. Då bestämde jag mig för att sätta mig på ett mysigt fik för att slappa lite. Riktigt mysigt och gott med Chaithé!

Conserten själv vart RIKTIGT lyckad! Vi var på G allihopa till 1000 procent och publiken verkade älska det.
Höll på att spränga huvudet på mig själv när jag gick upp i en för mig helt otrolig ton jag aldrig förr lyckats med! Det kändes bara så rätt och jag gick bara högre och högre. Tillslut när jag va uppe i den högsta tonen kändes det som om huvudet vart helt tjockt och vart lite rädd att det skulle sprängas. Inte så bra nä.

Kristin hade med sig sitt mirakel läppglans som gör läpparna större! haha finns före och efter bilder på mig längre ner ;) Watch and see the difference.






Before:



After:


Fågelfeeding.

Hej vänner!

Nu ska man strax iväg med tåget till Stockholm och träffa bandet igen för en spelning! Det ska bli jättekul för det var så längesedan sista concerten nu. Måste plugga texterna på tåget tror jag.. typiskt mig haha.

Nu bjuder jag på lite bilder på söta sparvar som tar tillfället till akt att äta konditoribullar!














50års fest och Affe

Igår var jag och stefan hos svärföräldrarna för att gratta Lena som fyller 50! Och 50 är ju egentligen ingen ålder. Hans mamma är pigg och glad som en nötkärna jämt!
Kan ni gissa att det kom mycket folk? Från tidig eftermiddag till klockan 11 på kvällen. Då gick dom sista =) 
Själv fick jag skjutts hem för längesen eftersom jag inte mådde bra. Har haft ett hugg i höger sida på bröstkorgen i 3 dagar nu. Det börjar bli tjatigt!
Stefans brors tjejs stora hund var också där. Affe! Det finns nog ingen snällare hund. Ikväll blir det till att ta det lugnt med en skräckfilm! Nån som har nått förslag?








Lovisa in town!

Hej bloggen!

Lovisa den bästa har varit i stan sedan i Lördags och vi har hunnit med fyllebio, filmkväll, Chailatte, Mineralvattendrickande. Men dagen spenderades på stan på Vivaldis med god sallad. Den är verkligen bäst! Dom har mozarellabitar som är något alldeles extra. Nam! Klippte mig gjorde jag också. Men det får ni se imorgon!

Det roliga med mina nära vänner som bor i andra städer är att det känns som om vi träffades för en timme sen, när vi inte setts på ett år. Det är härligt att det är så. Man behöver inte ställa frågor som "vad gör du nuförtiden då?" eller typ frågor som bara är tråkiga. Man fortsätter där man slutade, ger varanne en kram och hoppar vidare.

Älskar er vänner =) Natalie, Johanna, Malin och Lovisa... Ni som flydde Västerås.














RSS 2.0