Tangled Feber!

Antar att alla redan sett Tangled, eller Trassel som den heter på Svenska. ALLa såg den före mig verkar det som ;) Den va bara underbar och jag går runt och sjunger på låtarna ständigt ! Jag började spela in When Will My Life Begin för ungefär 2 månader sen. Det tog sån himla tid att få den klar eftersom jag vart sjuk helatiden och tappade rösten. Men nu är jag fullt frisk igen och lyckades ta mig igenom hela låten :)

Här är den!



Finally ♥

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag igen och det händer massor i helgen att se fram emot. På lördag ska jag och Stefan på Bröllop då Sandra ska gifta sig :) Och jag får den äran att sjunga "Right here waiting for you" original av Richard Marx. Jag tror att jag fixar det ganska bra men jag vill väl ha den obligatoriska fusklappen :) Måste kolla vad jag ska ha på mig osv! Det har jag knappt hunnit fundera på. Känns inte som om jag har nått vidare fint att ta på mig. Skulle ha behövt shoppa inför det här. Men när pengarna kniper så kan man inte göra så mycket :)

Och på Söndag är det storloppis på ABB arena och jag ska stå! Måste rensa klart och fixa växelpengar tills dess.

XOXO Elin

Webcam!

Hello pals!

Jag hittade min gamla webcamera äntligen! Nu kan jag ta bilder på mig själv mycket lättare och bilderna finns redan i datan. Den är ju inte superbra(haha) men den duger! Nog är det minst 10 år gammal.

Det händer mycket runt mig just nu. Bröllop på Lördag då jag också ska sjunga. På Söndag ska jag och bästa Nina sölja grejjer på ABB arena loppis och jag måste rensa innan! Har ännu inte ens hunnit rensa nånting. Men jag ska ta hem bananlådor från jobbet och packa ner ALLT som jag inte använder och som jag aldrig mer vill se. X)

Eftersom jag inte har kunnat bestämma mig för vilken stil jag ville ha hemma hos oss så har jag shoppat ganska mycket saker som jag bara vill göra mig av med nu när jag har en och samma stil i alla rum.

Haha gud vilket liv det vart över lite godis idag på jobbet. Vi fyller ju på de 4 godismaskinerna som finns runtom i huset nu, FYLLER PÅ, inte lagar. Det är det nån annan ska har koll på. Men det fattar inte kontorspersonalen eller lagerpersonalen. Idag ringde en tant och var mycket upprörd över att hon minsann stoppat i alla sina pengar och allt godis fasntade. Vi försökte lugnt och extremt trevligt förklara för henne att vi inte har skyldighet att göra nått. Hon var så förbannat envis och sur att det slutade med att hon fick komma till restaurangen och välja godis i godisrummet som ersättning. Pappskalle xD Så jävla pinsam kärring. Jag skulle skämmas LIVET ur mig om det där var min mamma. Fattar inte hur vuxna människor kan hålla på sådär.

Ja nu vet ni det. xD Nu ska jag dricka kaffe och kolla på DET OKÄNDA. *skräms*

XOXO Elin

Världens underbaraste lilla Glenn.

Goodmorning guys!



klockan är nu halv ett och jag väntar på Pizzaexpressen som kommer hit med min kycklingsallad med extra allt.
Jag fick min utekväll tillslut som jag längtat efter men som jag inte fått eftersom jag vart så jäkla trött efter jobbveckan på sistonne. Det vart riktigt lyckat också! Vi började hemma hos Jenny och Alex och spelade "15"(mitt favorit drickspel!!) och härjade på lite allmännt! Hoppas inte deras extremt ljudkänsliga granne ringde till securitas igen så att dom får böter.
Sen vart det Pluto och Å, och därefter hamnade jag och Malin på efterfest hemma hos en Fredrik med vänner! Det va riktigt mys och jag vart kär.

Han heter glenn. han är en fransk bulldog. Han stal mitt hjärta och bet mig hårt i handen ;)



Jag vart utnämnd till Glenns officiella hunvakt och uppfostrare! Jag vart ganska duktig på att säga "NEEEEEJ" med väldigt sträng och farlig röst när Glenn bet för hårt i handen eller försökte sno blomman i mitt hår hela tiden. Tyckte jag iallafall. Fredrik tyckte att jag lät mesig ;D Men den lilla rackarn fick lite respekt för mig efter ett tag!
Åhhh mitt hjärta smälte verkligen igårkväll.

Haha en sak till! Jag stannade vid min favorit korvkiosk vid Sigmatorget och köpte 2 korvar igår och då såg malin ett kort på kylskåpet med en bild på Korvkiosken. Hon sa till korvgubben att jag har Sveriges kändaste blogg och att jag ville göra reklam för dom xD Så jag fick ta kort på kortet och sen gick vi xD Det va skumt. Men fin är den, Korvkiosken!



XOXO Elin

Nu susar vi in i dimman.

Hej på er!

Jag har så fruktansvärt svårt att komma upp ur sängen när jag borde på morgonen. Jag gick och la mig kl 11 och ställde klockan på 8.00. Sedan ett till alarm på 8.30 och ett på 9.00 bara för säkerhets skull. När tror ni jag gick upp. Inte 17 var det kl 8 iallafall. Några minuter över 9 masade jag mig upp. Känns så himla tråkigt att jag inte kan komma upp tidigare och njuta av morgonen lite mer. Jag älskar ju känslan av att vara upp tidigt. Det är mysigt! Men det är inte om jag inte behöver som jag gör det. Men imorgon ska jag fan gå upp kl 8 och dricka kaffe! Sådär mysigt som det ser ut i mitt huvud.

Imorgon ska jag göra nått som jag inte gjort på länge. Jag ska förfesta och gå ut på KROGEN. get that?! Jag har inte haft ork eller lust att kroga på typ hur länge som helst. Sådär som förr i tiden! Förfest i Lovvans källare och sen raka vägen till Pluto ;) Miss those times. Men nu är det nya tider!

Jag bestämde mig för att ta lite kort på gamla kort så att säga ;) Back in the days...


Girig Lovisa ;)


Jag och Putte! snygg bild då!


omg.... vilken frilla jag hade^^


Vi tjejer i Lovisas källare. :) :) :) Synd att vi inte är sådär nära längre :)


Jättegammal bild på Malin och Lovisa! :) Tror vi låg ute på Johannisberg och lyssnade på musik och drack. Hela gänget typ :)


Powermeet 2004 eller kanske 2005?


Det här är nog den "fullaste" bilden jag har på mig själv. Hulstfred 2005 I believe ;) woop! skrattatack!

Mer kommer!
XOXO Elin



Vi är på väg.

Minnen. Jag får en klump i halsen och rysningar genom kroppen när jag hör den här. Saknar sommarlovsmorgnarna i stugan då jag och min kusin gick upp tidigt för att kolla på sommarlovsmorgon. Minns ni De vilda djurens flykt?



XOXO Elin

Fågelburar och Påskägg.

Gomorgon på en Tisdag!

Jag borde egentligen ha gjort det här inlägget i söndags men jag hade andra saker för mig då. Men som sagt, bloggen blir uppdaterad när jag har tid. Känns som om tiden krymper nuförtiden!

Anyway, I Lördags var jag ju på Påskpyssel hemma hos bästa Nina tillsammans med Malin och Maria. Det va så mysigt! Vi bildade en pysselklubb där och då haha ;) Vi hade köpt frigolit-ägg och lite smått och gott att dekorera dom med, typ fjädrar och knappar.


Ninas "SHABBY-ägg" ;)


Malin och Maria


Malin gjorde söta pärlplattor xD




Min fågelbur vart klar. Najtråd är INGEN barnlek! Mina händer har skärsår överallt. Men rätt fin vart den.






Malin är stolt ägare

Bilder från Möhippan kommer i ett separat inlägg :)

XOXO Elin

New Hat!

Gomorgon!

Idag är en bra dag, för Nina har bjudit över mig på Påskpyssel hemma hos sig med några fler :) Jag vet inte hur mycket påskpyssel det blir för mig, men pyssel blir det iallafall. Har massa halvfärdigt som behöver fixas till.

Nu är det brått ner på stan men först ska jag visa hatten jag köpte igår!

XOXO Elin


NEEEJ.

Åhhh! Fan vilken dryg dag det vart... Det va kallabalik mycket på jobbet idag så jag stannade längre. Sen när jag skulle fixa nytt pass och ID efter en timmes väntan i kön så säger receptionisten att eftersom både mitt pass och ID har gått ut så måste jag ha nån där som kan försäkra dom om att jag är jag. Fa-an. Bara att gå därifrån, med gråten i halsen, eftersom jag väntat så länge i kön och det faktum att jag äntligen hade tiden att ta mig ner dit och fixa. Sen hade jag inte pengar nog på kontot att hämta ut mina nya linser heller. Inte för att jag behöver NU, men det la ju bara på det jobbiga.

Men snart ska jag ta min fredagliga SPA-bad med ett glas vin tänkte jag. Should be good! Sen kommer även Malin hit och kollar på film senare. Ännu bättre! :)

Juste, va tvungen att spara denna bilden. Haha finn ett fel!



Youtube är allt bra roliga ibland! 613 kommentarer MY ASS! xD Hade ju typ 3 kanske. Det är nog inte många som har så många kommentarer varje dag om man inte har en stor sida. Vilket inte jag har :) Men chocken av att se att man har 316 kommentarer är rätt fet! ;)

Nu ska jag försöka spela in klart When Will My Life Begin så att den kommer upp här också!

XOXO Elin


Känn en doft av sköljmedel.

Godag!

Det vart ett inlägg idag också :) Min dåliga uppdatering har berott på total orkeslöshet och brist på saker att skriva om. Eller det är egentligen inte sant, men jag har inte haft bilder att lägga upp och det är nått jag gärna har. Tycker att det känns roligare med bilder till händelserna i inlägget.

Igår va Lindah här en sväng och sjung med mig mellan tvättningarna i källaren. FY-FARAO va tvätt vi hade! Ska inte sticka under stol med att vi inte tvättat på lääääääänge. Man kan inte se hur stor högen var tyvärr :) den va jäkligt stor!



Sen hände det som bara gjorde saken ännu mer ironisk. Första gången jag sprang mer och skulle kolla tvätten så kände jag att det luktade starkt av sköljmedel redan innan jag kommit i närheten av dörren till tvättstugan. Va bra tänkte jag!(gillar doften) Tänkte att det kan ju aldrig va fel. Eh johdåe det kan det. När jag öppnar dörren möts jag av något som ser ut som en stor kissfläck över hela golvet. Min första tanke va att det läckte nått ur maskinen men sedan såg jag att sköljmedelbehållaren låg och badade mitt i allt. Då fattade jag vad det var. Den hade antagligen vibrerat ner på golvet från tvättmaskinen och locket var inte på. smart av mig! det va ÖVERALLT. Japp, gilla läget och moppa! Jag kunde inte låta bli att le lite år eländet medans jag gick lös med moppen över det hala och stinkande golvet!

Och sen klippte jag mig igår!





XOXO Elin

Sååå 90-tal

Gokväll bloggen!

Vi fortsätter inläggen i sångens tecken ;) Denna gången har jag och Lindah(Pumbaa) spelat in våran version av Britneys låt, Sometimes. Vi ville göra en 90tals låt och bestämde oss för denna. Jag upprepar, Vi BESTÄMDE oss!
Helt otroligt! Annars när Lindah är här och ska sjunga med mig så kan vi aldrig komma fram till vilken låt vi ska sjunga. Antingen är låten för hög, för snabb eller bara för svår.
Men denna va ganska behaglig för båda :)

Hoppas den gillas!!




XOXO Elin och Lindah

Skönheten och Odjuret <3

Under några veckor har jag och min vän Redyy spelat in popversionen av Skönheten och Odjuret. En jättefint duett som jag verkligen tycker vart jättebra! Redyy är sååå himla talangfull och det kändes ganska svårt att göra min del lika bra. Men jag hoppas att det låter någorlunda balanserat! Men fan va bra han är.... <3

Bilden har vi gjort själva. Jag ritade mig själv som belle och han ritade sig som Odjuret. Observera glasögonen och pikachun ;) Jag ritade min väldigt enkelt i paint som Redyy sen fixade till och gjorde mer disneylik! Måste erkänna att min belle ser lite efter ut xD Men det är sånt som händer! Även bakgrunden gjorde han. Tycker att bilden vart så himla cool!

Älskar hans röst!

<3<3<3<3<3



XOXO Elin

Onsdag :)

Godmorgon på er!

Idag känner jag mig lite lättare som tur är. Det e sjutton tur att det var jag och Jenny som jobbade igår och inte nån annan! Vi har alltid så himla kul när vi jobbar och det är vi som tar en lättöl tillsammans och låtsas som att det är Fredag ;) haha yes!




Just ja! Jag har fått hem 3 fulla påsar med kläder från min chef som hon inte vill ha kvar. Nu har jag inte fått kläderna men jag får köpa vilka plagg jag vill för 50 kr styck. Jag hittade 6 plagg som verkligen va jättesnygga! En del helt oanvända också. Helt klart värt. Jag har ingen ork att springa runt på stan och shoppa längre.
Ska visa upp det jag köpta nåndag!

Nej nu är det dags att börja dra sig till jobbet strax!

XOXO Elin

Mögel.

Åhhh..... En NEJ-dag idag.

Jag känner mig som en riktig sur-kärring faktiskt. Fattas bara en käpp att hytta lite med!

Folk är seriöst helt efterblivna ibland. Speciellt tjejerna på lagret enligt mig. En tjej kom fram till mig idag när jag höll på att fylla på Godismaskinerna. Såhär var det typ:

"Jag vill köpa halstabletter" (ganska störig ton).
"Okej men du får vänta tills jag har fyllt på. Så är reglerna nu." säger jag.
"Jaha, ja jag får väll komma tillbaka sen då" (ännu störigare ton, ungjävel)

Sen kommer hon tillbaka när jag är klar, men då ramlar pengarna bara igenom tydligen och hon börjar beklaga sig till mig, och jag förklarar att jag inte är ansvarig att laga eller falanmäla maskinerna, dom själva är det.

"Jaha men varför fylla på en maskin som inte funkar (skrattar lite störigt), det verkar ju onödigt"
"Ja men jag kan inte göra nått, har jag sagt"
"Du får ju se till att fixa det där" Sen går hon.

Totalt jävla efterbliven och ouppfostrad.
Tur att jag ska jobba med Jenny ikväll så att vi kan sitta och snacka skiten!

Jävla %¤%"#¤

RSS 2.0