Cupcakes bak!

Godmorgon!

Igår bakade jag och Nina cupcakes hemma hos henne och bror. Dom vart fasligt vackra måste jag säga! Måste också nämna va trött man blir av att baka i flera timmar. Är ju inte direkt vad vid att baka, något som det ska bli ändring på! Igår köpte jag nämligen ett paket med allt man behöver för att baka muffins, perfekt för nybörjare! Måste handla bakgrejjer så man kan baka när man vill också.
Men här kommer en video med våra cupcakes!


Kommentarer
Postat av: ANNSO

Hej gumman!

jag har stängt min blogg på blogg.se och skapat en ny istället=) kolla in den istället=) pusss

2010-08-29 @ 14:41:39
URL: http://stilikonissan.blogspot.com
Postat av: Nina

Va snyggt du gjort på din sida! :) Å snygg video, haha! Mattias e ju så bra på å hjälpa till:P Synd att vårt bak drog ut på tiden för att glasyren inte funkade! Å de blev ju inte riktigt som vi tänkt, men de blev rätt snyggt ändå, å smaken va de ju inge fel på:)

2010-08-29 @ 15:10:45
URL: http://ninafj.blogg.se/
Postat av: Hanna

tack=D

2010-08-29 @ 18:10:42
URL: http://hannazlife.blogg.se/
Postat av: cicci

hej igen :)



ja det är så mycket mer kul! den är superfin! nmanet får du bort med hjälp av nån kod.. det går iaf.. men tror det är meckigt :(



nä, spelar ingen roll om jag gör den mindre, i exakt storlek eller större.. den drar ut bilden ändå.. skitskumt.. den är fin när jag har mitt "namn" över men på mama så finns det en knapp att klicka i för att enkelt ta bort namnet och då dras den ut.. jag gissar på att det är ytterligare en storlek för när namnet är där så är headern mindre.. så när man klickar ur namnet så blir det större.. men har jag inte exakta mått så blir det såhär.. riktigt störigt!



ska kolla in sidan sen :)

2010-08-29 @ 19:12:20
URL: http://blogg.mama.nu/ceciliasvensson/
Postat av: Sanna

Hmm, nu fick jag nåt att klura på haha! För själv så har jag inte skrivit nån text, har bara gjort en bild i photoshop istället. Men jag tror att man skriver det när man går in på Inställningar sen står det ju typ blogg, moderering, server m.m på flikar då ska det vara den första fliken som heter "blogg" så är det ju en ruta där det står "bloggnamn" och under står det "beskrivning". Där tror jag man skriver

2010-08-29 @ 20:14:33
URL: http://rooozsa.blogg.se/
Postat av: Lisa

haha vad roliga ni är :) Vad fina de blev! Vi måste ses snart :x

2010-08-30 @ 00:06:39
URL: http://dearmcfadden.blogspot.com
Postat av: MissMagicGirl

Fin video och otroligt fina cupcakes! Jättesöta verkligen. ^_^

2010-08-30 @ 21:29:28
URL: http://missmagicgirl.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0