Det hände tillslut.Spegeln i badrummet ramlade handlöst ner till golvet och gick i tusen bitar. Nu hände det här för ungefär 2 veckor sedan när bästa Lindah var här och sjöng med en övertrött Elin. Men jag tänkte att ni som inte visste kanske var nyfikna. eller inte :) Men nu vet ni iallafall.

Magsjuka.

Jag hade ju sagt att jag skulle börja uppdatera varje dag, men riktigt så vart det ju inte :) Jag vill ju helst ha bilder i min inlägg eftersom jag tycker att det blir mycket roligare så, och nu är det inte riktigt lika lätt med den saken längre! USB-porten i datan fungerar numera bara på baksidan av datan och det är svårt att hitta uttaget. Men det ska fixas snart så jag orkar uppdatera med bilder mera ofta.

Men nu ligger jag och stefan hemma i magsjuka och mår fortfarande ganska dåligt. Jag fick ju inte bara magsjuka utan också hög feber igår. När jag hade som mest var febern uppe i 39.3. Kände jag mig borta eller?! Guuuud........ snacka om att vara i en annan värld.

Nu håller jag på att koka potatis och morötter som jag ska mosa ihop med lite smör när det är klart. Första fasta födan sedan i Måndags! även fast jag inte direkt känner nån hunger ska det bli gott! Kokta morötter och potatis har jag fått när jag vart magsjuk sedan jag va liten :) Så jag vet att det är det enda jag var sugen på!

När det här är över vill jag ligga i solen på en klippa med vänner och softa i värmen, med kaffe och kaka!

XOXO Elin


Livet På Landet.

Nu far vi ut till landet över helgen och äter ägg där istället !
Kände mig faktiskt extra påskig idag när jag åt Påskvört till frukost. För det är ju inte exakt samma sak som julvört! Nej inte alls nånting har som gemensamt. ;) Men det är själva namnet som gör att man känner det påskiga i det!

Nu är vi redan lite sena och ska hinna ta en cash på vägen.
Jag önskar er en trevlig påsk med mycket roligt!

XOXO Elin

I wish, I wish.

Gokväller!

Jag har en massa bilder på min kamera som jag ville lägga upp från veckor tillbaka men eftersom jag vart för lat för att föra över dom till datorn så blir det inga idag!

Så istället för att börja skriva om min dag så tänkte jag länka er till The Wishing Well. Make a wish and it might come true..... Får väll se om min önskan går i uppfyllelse ;)

Nu ska jag och herr guitarrman gå till sängs och hinna prata lite innan John Blund kommer och stör.

XOXO Elin

Another Friday.

Inte kan man tröttna på det! :) Varje Fredag känner man sig lika glad och fri och framförallt duktig på att städa fort så man kan komma hem nångång! Baby och jag ska ta det lugnt ikväll med nån film och god mat :) Va helylle va? Men det behövs ibland också. Vi hinner ju knappt säga hej ibland känns det som. Men snart är det VACATION! Jag har semester vecka 24 - 25 - 28 - 29 - 30. Kan knappt vänta. Jag skulle kunna vara i våra sommarstugor hela den tiden utan problem. Fast nä... det ska bli mys att kunna driva runt i stan som man vill också utan att behöva tänka på tiden.

Japp denna veckan gick sannerligen fort. Jag har jobbat, kommit hem, varvat ner i nån timme och sen lagt mig. och ekorrjhulet snurrar vidare! Känns lite jobbigt när dagarna ser nästan exakt likadana ut. Men imorgon är det Lördag och då kommer Lisa och Kurre hem till oss och sjugner en stund! Tänk nu så det knakar så att vi har massa kul att testa den :)

Alltså även om den här dagen har vart ganska bra dag på jobbet så kan jag inte riktigt skaka av mig otrevligheter som händer emellanåt. Folk på det här stället är verkligen sååååå fruktansvärt TRÖGTÄNKTA och kan inte ta ett "nej". inte ens när man säger NEJ 5 gånger till och förklarar varför. Nä, hjärnan glömdes väll hemma som alla andra dagar för vissa människor. Det jobbiga är att för varje gång det händer att folk tjatar på mig att de ska få köpa godis av mig innan jag ens fått in det i maskinen, så byggs ilska upp inom mig. Den ilskan kommer nån stackars sate få ta nån dag! Och det kanske han inte riktigt förtjänar men det är så svårt att bara skaka av sig allt.
Det bästa vore om alla kunde visa respekt.

R - E - S - P - E - C - T  find out what it means to me ;D

XOXO Elin

Healing Incantation.

Gomorrn!

Borde egentligen följa Lovisas exempel och gå upp kl 7.. och kanske tvätta eller nått annat vuxen-igt! Men istället ligger jag kvar till kl 10.. som vanligt även fast jag varje morgon ställer klockan på först halv 9 och sen 9. Inte går jag upp inte. för det känns ju inte vääääärt det när man ligger där och snoosar under täcket. Men inte 17 känns det värt att gå upp kl 10 heller och knappt hinna det man ska. SKÄRPNING! Idag sa iallafall Stefan att han kunde skjuttsa mig till work :) :*

Jag önskar att jag orkade uppdatera oftare här, och jag ska försöka! Det är ju roligare att läsa en blogg som uppdateras helst flera gånger om dagen :)

Här kommer iallafall min senaste cover som också är från Tangled. Kommer att göra "när börjar livet egentligen"[Repris] på svenska också!
Den här heter "Healing Incantation". Enjoy!


Tillbaka!

Hejsvejs!

Det är kul att folk vart härinne varje dag och checkat om jag uppdaterat även fast jag inte uppdaterat på mer än 2 veckor. Jag har helt enkelt inte orkat. Jobbat för mycket och gjort nödvändiga och roliga saker och inte orkat eller hunnit med att uppdatera nått. Men nu ska jag försöka skärpa mig! :)

Helgen var super! Riktigt bra vart den :) På Lördagen var jag med familj bjuden hem till kusin Rebecca och hennes sambo till deras lilla lanthus i Eskilstuna för att fira hennes examen och födelsedag. Många från släkten var där som man inte träffar så ofta och några kusinbarn var också där. Jacob är så sjukt söt! och Maja också för del delen :) Kul att det att se hur dom tävlar om uppmärksamheten!

Hade tyvärr ingen kamera med mig :(((( den glömde jag hemma och kom på det när jag satt mig i bilen men då fick jag inte springa in och hämta den! Men senare på kvällen så var jag och Nina bjudna hem till Lisa på födelsedagsfika! :)
Det var verkligen kul! och gott... Lisa hade gjort en smarrig smörgåstårta och bakat massvis med kakor. Hon är så himla duktig ! Önskar att jag va lika händig med bak :)


lol dom söta påskhararna som Lisa gjort :)


Vi passade på att ta ett kort innan vi gick ^^ Lisa va ju klart färggladast.


Kycklingar everywhere


Jag Nina och Linnea passade på att ta några cachar på vägen hem, men det vart längre tid är vi trodde. Det är svårt att sluta när man väl hittat en! :) Tyvärr hittade vi inte det största som vi ville hitta.

Men nu är det dags för mig att dra till jobbet!!
Känns skönt att ha uppdaterat nu efter ett uppehålla.... Fortsätt läsa! :)

XOXO Elin


RSS 2.0