Här var det dött :)

Hej alla ni som fortfarande klickar er hit efter en veckas blogg-ledigt.
Jag har helt enkelt inte orkat uppdatera. Tid har jag nog haft men den tiden har jag lagt på annat! haha..
Har vart sjuk så himla länge nu och kom tillbaka till jobbet förra veckan i tron om att jag skulle jobba 6-11:30, ta det lugnt och bli helt frisk i kroppen. Jag skulle ha det skönt helt enkelt! Men så vart det ju tyvärr inte.
Första dagen gick 3 pers hem i sjuka. dagen efter var 2 tillbaka. sedan gick en till hem i torsdags, sjuk.

Resultatet vart att jag fick ta det skiftet jag helst av allt inte vill ha. Jag vill hålla mig så långt borta från det som möjligt eftersom jag blir helt tömd på energi efter en dag. Så det vart 6-15 varje dag istället med mycket slit och nytt. Men jag klarade det såklart och det gick bättre än jag trodde.
Om det inte vore för mina jobbarkompisar och min underbara chef så tror jag att jag hade vart as-sur varje dag.
Men det gick ganska bra!

Lindah och hennes "pappa" Elaine kom förbi nån dag i veckan och kikade Burlesque med mig och det va ju trevligt! Man kan behöva lite sällskap när man vart isolerad hemma sjuk i nästan 1 vecka. Lindah hade knappt hunnit innanför dörren innan hon sa nått som fick mig att asgarva! Jag berättade att jag skulle börja gå på Pennicilin. Gissa vad hon fick det till då? ;) I know u all have dirty minds!! haha!

Helgen vart väldigt lugn och skön. I fredags när jag kom hem så gjorde jag nått som jag hade längtat efter hela veckan. Spa-egen-tid! Jag tände ljus, tog ett glas vin, choklad, tappade upp ett bad och släckte ner. Fy- Fan va skönt det var. Satte på lite musik jag gillar och bara njöt! Dock har jag svårt att koppla av när jag sitter i badet men det är en tränings sak!

Jag kommer lägga upp lite bilder från helgen och veckan sen när jag sitter på stora darorn :) Min älskling sitter där nu och är väldigt upptagen med ett farligt uppdrag, Mkt viktigt!! ;)

Sen ska jag aldrig ner lita på kocken på mitt jobb när han rekomenderar filmer igen. Han hade rekomenderat STARKT att jag skulle se "The Collector" och pratade så varmt om det och att det va det bästa han sett på länge. Pyttsan!! Det va det mest sämsta, ogenomtänkta, löjliga, äckliga film jag sett!!!! Om man gillar saw kanske man gillar denna, men nej.. detta var inte en bra film! Lyssan inte på kockar.

Nej, nu är det sovdags. Har redan hunnit med att sova på dagen men jag tror att jag fixar 8 timmar till ;)

Love ya!
XOXO Elin

♥ Dreams to dream.

Hej!

Kikar in och lägger upp en låt som jag spelade in nu medans jag vart hemma sjuk. Borde egentligen inte ha spelat in då när jag gjorde det eftersom jag var ganska hes fortfarande. Men jag tror inte det hörs i låten :)Dreams to dream
In the dark of the night
When the world goes wrong
I can still make it right
I can see so far in my dreams
I'll follow my dreams
Until they come true

Come with me
You will see what I mean
There's a world inside
No one else ever sees
You will go so far in my dreams
Somewhere in my dreams
Your dreams will come true

There is a star
Waiting to guide us
Shining inside us
When we close our eyes

Don't let go
If you stay close to me
In my dreams tonight
You will see what I see
Dreams to dream
As near as can be
Inside you and me
They always come true

Nu får det vara nog!

Goodafternoon....

Jag trodde att jag skulle kunna gå till jobbet imorgon men jag har känt mig smått febrig under dagen så jag blir hemma imorgon också. Jag vill vill vill verkligen inte vara hemma nå mer! Men går jag tillbaka för tidigt nu så riskerar jag att bli sjuk igen och så är den elaka karusellen i full gång igen. Jag spyr på att vara inomhus!
Jag vill somna och vakna upp till en varm vårdag.... åååh snälla...

Nu kollade jag iallafall upp några bra huskurer för att förhindra flera sjukanfall.

♥ Kamomill - Men det visste jag ju redan! Men kanske ska ta och dricka lite mer av den sorten.
♥ Varmt vatten med honung och Citron motverkar nya förkylningar.
♥ Mycket sömn och vatten! Det säger ju sig självt ;)
♥ Mycket vitlök i maten ska också vara bra och febernedsättande.

Sedans finns det ju massor med mer men detta är saker jag har hemma och som jag ska börja med redan ikväll.

Wish me luck fellows!!!

XOXO Elin

Ny prat-dubb.

Kikar bara in lite snabbt och lägger ut en dubb som jag gjorde igår. Det är ingen dubb där jag sjunger och det är troligtvis ingen som vet vilken serie det är från, kanske vissa av er :) Men Jag gör rösten till Kagome här. Ganska känslosam dubb och jag försökte verkligen att sätta mig in i den!

Hoppas den gillas.. även om den kanske är lite skum ;) Men det är lite sådär söt som skönheten och odjuret.. och det gillar jag ! ;)

Säg gärna vad du tycker!XOXO XElin

Header-ångest!

Nu har jag bytt header ungefär 5 gånger sedan i Måndags och jag kan bara inte få till nått bra. Jag vet inte ens hur jag vill att den ska se ut! Jag vill ju att den ska kunna representera mig och det jag bloggar om. Skulle kunna ha en snygg shabby bild men jag bloggar ju inte bara om inredning även om det har blivit mycket sånt nu. Nån som har nått bra förslag? Det är varmt välkommet :)

XOXO Elin

Älska Taylor Swift.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XOXO Elin


Trolljegeren.

Gokväll på er! :)

Nu kanske ni tycker att rubriken är lite konstig, men det är så att Trolljegeren är en norsk film som jag och älsklingen ska kolla på strax! Jag älskar ju skräck som ni alla vet och Stefan är inte heller den som tackar nej till en läskig film.
Jag verkligen älskar skräckisar där man inte "ser" vad det är som härjar i mörkret. Det är nog därför jag är ett stort fan av Paranormal Activity. Den där känslan av att man inte är ensam. Dunkla steg i natten och skuggor som inte borde vara där.
Men det verkar iallafall vara en lite sån typ av film. Det ska bli intressant!

Nu ser ju omslaget till den här filmen ganska avslöjande ut, men vi har kikat lite redan och det verkar bra!
Att den är Norsk är ju bara ett stort fett plus!

XOXO Elin

Dolly läser...

Gomorron! Rise and shine!

Uhh känner mig fortfarande krasslig och slut i kroppen. Men nu tänkte jag inte gå on and on about that! För det kommer jag...

Min vän Lindah skrev i ett inläg för några dar sedan om vilka bloggar hon läser. Jag läser nog inte sådär jättemånga bloggar. Förutom de bloggar som finns i mina länkar så är det kanske 5 stycken utöver dom. Men ibland ramlar man in på bloggar när man googlar på saker och ting. Men jag brukar inte falla för nya bloggar så lätt. De flesta bloggar är rätt tråkiga enligt mig. Men nu tänkte jag lista mina favoriter som jag kommer tillbaka till dagligen!

*

Lindah - Hennes blogg läser jag för att den är ärlig och rolig. Älskar att läsa hennes åsikter om saker och ting. En skön vardagsblogg som uppdateras ofta!

Lisa - Mysbloggen på listan :) Lisa uppdaterar några gånger i veckan och skriver om allt från bakverk, mysiga té-kvällar, Auktioner och hennes egna tankar kring livet :) Jag älskar hennes design.

Sanna - Snygg modeblogg som uppdateras varje dag. Sanna lägger upp bilder på sina inköp, dagens outfit eller bara bilder för dagen. Jag gillar bloggar med bilder och det bjuds det på här.

Lovisa - Vardagsblogg av min bästa Lovisa som bor i Malmö! Hon skriver mycket om sina tankar kring framtiden, om festande och drömmar.

Natalie - Nagelkonst, mode, smink, en hockeyspelande pojkvän och 2 galna hundar :) Pretty much sums it up! Trevlig blogg med min äldsta vän som huvudperson :)

MissMagicGirl - Övernaturlig blogg som jag nämn många gånger här i bloggen, men den är värd att nämnas igen. Magic skriver om allt som har med spöken, mytologiska djur, poltergeists, mystiska platser och Aliens att göra. En blogg för atta mystik-sökare. :)

Niotillfem - Den underbaraste bloggarna av dem alla. Allt är bara perfekt. Ljuva kläder, bilder att dö för och en titt in i en värld man själv skulle vilja leva i. Titta själv :)

Foki - Mest för bildernas skull. Behöver nog inte tillägga så mycket här ;)

Ana Gina - Jag vet att många tycker att den här tjejen är dryg, men jag diggar det mesta hon gör! Speciellt hennes videobloggar och karaktären Khadidhje(eller vad hon heter). Thumbs up!

XOXO ElinHår-Fix.

Fixade lite med håret idag. Känner att det fått alldeles för lite uppmärksamhet på sistonne! Jag blötte topparna och böjde håret innåt med en rundborde och blåste torrt med hårtork.Förra gången testade jag att böja håret utåt, men det va ingen vidare hit! För det första så höll det inte speciellt länge och för det andra passade jag inte i det sådär jättebra! Nu iallafall är håret lockat innåt och det vart jättebra! Kanske ska fortsätta såhär :)
Min nya fina hår-blomma!


Hemma-sjuk klädsel för dagen. Microfonen är min stolthet!

XOXO Elin


Shabby Pyssel.

Gomorgon!! :)

Som en del av er kanske vet så var jag hemma sjuk (IGEN!) i helgen med allt vad det innebär. Mest av allt tristess. Men samtidigt är man sådär trött så man inte direkt orkar ta sig an några städ eller andra projekt. Men iallafall så fick jag ett litet ryck av pyssel-lust där på lördagskvällen nångång och tog fram pyssel-lådan och satte mig i köket. Först velade jag mellan vad jag skulle göra men kom sen fram till att jag skulle klä min fula trä-kruka från IKEA med lite fint gammalt papper. Jag gjorde även en liten skylt till en burk med värmeljus. Vart ganska nöjd med båda! :)

Såhär vart dom iallafall:


Jag duttade på med en svamp med brun färg på för att få den plåtiga effekten. Rätt fint! Dock ska kanterna kläs också så småningom.


Gjorde lite samma sak här. Skylten är av kartong!


De här vart en ljusdekoration till badrummet :) Jag älskar noter!!


Mera ljus-förvarning ;) Denna ser bättre ut i verkligheten än här.


Dom flesta som vart hemma hos mig har väll sett den här på olika platser i lägenheten! I somras stod den på balkongen med massor av blommor(och senare massor av ohyra som jag inte visste hur jag skulle bli av med, ush!), och nu står den i vardsgarummet med vatten i. Vart ganska fint tycker jag! Vart in spirerad av baljorna med ljus och blommor i som står inne på "Krinolin".

Jag har köpt en del nya saker också men de kommer i nästa inlägg :)

XOXO Elin

Flowers with Pink ribbons.

Kännes lite tråkigt att jag inte haft tid eller lust att uppdatera på sistonne. Haft så mycket att göra med jobbet och att jag ständigt blir sjuk. Jag kommer att försöka få en tid hos doktorn imorgon så att jag kan få ett slut på det här. Känner mig som ett riktigt sjukoffer!

Det va otroligt påfrestande att jobba idag och jag borde egentligen ha stannat hemma. Men nu säger kroppen NOG.
Att ha feber så ofta som jag haft på sistonne är inte speciellt vanligt eller bra vad jag har förstått. Självklart måste man ju skrämma upp sig själv litegranna genom att GOOGLA på det också. Enligt Google är jag nog död snart.

Min fina hjälte kom iallafall hem nyss och hade verkligen inte glömt bort Valentines Day. :)I love U darling :)

Like OMG!

Godafton!

Idag har jag träffat bästaste Lindah på stan över Thaimat och fika : ) Det var riktigt mysigt och roligt som vanligt! Vi pratade gamla minnen och en del saker som jag nästan glömt kom upp till ytan, som tex första hånglet med den där! Slisk.. blä! Hehehe bäst att inte nämna för mycket dock! Men vi pratade om trevliga saker också ;) Dessutom var Lindah supersnygg i håret! Det fick mig att vilja gå och klippa mig ännu mer. Vi pratade lite om Idol också eftersom jag är KANSKE kommer att söka iår igen. Jag berättade att jag hittat den perfekta låten (Vision of love med Mariah Carey). Men då sa Lindah nått som fick mig att tänka lite. Hon sa att hon och Sandra diskuterat lite och tyckt att jag ska ta en rocklåt istället för att bryta det "sockersöta" litegranna. Och jag tror dom har så rätt så. Hur många gånger har man inte hört juryn säga nått i stil med "Du har ju knappt kommit ut från flicktummet ännu" när tjejer vart alldeles för ..... söta och oskyldiga och sjunger smöriga balader..! Visst är det så?! xD Inte vill jag höra det! Nu menar jag inte att jag tycker att jag är speciellt söt, men stilen liksom.

Nån som har ett förslag på en rocklåt som jag kan ta?

Och sen har jag faktiskt släpat upp mina gamla vita möbler ur källaren och fixat lite i vardagsrummet. Nu var det rätt mörkt och svårt att ta bra bilder men jag lägger nog upp bättre nån annan dag.
Har även köpt nya fina saker till hemmet som jag visar upp nån annan gång!XOXO Elin

Ny sång på gång :)

Gokväll!!

Tänkte bara hoppa in och uppdatera lite snabbt innan jag sover..
Jag har bestämt hur detta året skall se ut redan nu och det känns så himla skönt.. vad som än händer har jag en livlina att stödja mig mot om att skulle gå åt helvette :) Jag har bestämt att försöka på IDOL 2011 nu ! Bestämde mig förra veckan.. vet inte varför eftersom jag vart helt emot det ända sedan jag fick NEJ förra året. Men nått bara tändes på nytt och nu håller jag utkik efter datum :) Jag kommer att skicka in ansökningspapper till musikalskolan i Sundbyberg och om jag inte kommer vidare i idol så kanske jag iallafall blir antagen och får öva ännu mer på det jag älskar :) Om jag inte kommer in på skolan så kommer jag nog att skriva upp mig på stagepool på riktigt och söka olika jobba därifrån. Vi får se! :)

Hur som helst så håller jag på att spela in en ny låt som är från Disneys nya film "Trassel" eller Tangled som den heter på Engelska. Den heter "When will my life begin". Superskön! :) Jag vill så gärna se filmen också. Nån som vill med?!

Originalet:XOXO Elin

Romantiska strutar.

Hejhopp!

När jag va sjuk i helgen så passade jag på att pyssla lite smått. Vill ju ha sådanna där shabby chic strutar som man ser överallt. Men jag tycker att de kostar för mycket. Så jag testade att göra en egen :) Den kanske inte vart så himla snygg men träning ger färdighet :)

Spets, bomull, rosor och lite klister senare...
Bilden klippte jag ut ur en av Husmodern-tidningarna jag köpte förrut.

XOXO Elin

Wilda Wilma Pruttar!

Hahah ja så heter boken som jag vann! Fick hem den i brevlådan idag precis innan jobbet så jag hann inte titta i den.
Men nu har jag läst den och betyget blir DDDDD 5 Dolly! ;) Så himla charmig, rolig och massor med finurliga bilder som gör boken till det den är. Om ni inte gissat det ännu så handlar boken om Wilma som inte skäms för att släppa lös på sina gaser. Tvärt om! Hon älskar dom och är jättestolt över hur det sprakar ;)
Boken är skriven av Cecilia Svensson, en tjej jag lärde känna på ett community för någont år sedan.  besök hennes blogg här! Hon förtjänar massor med uppmärksamhet för sina mysiga barnböcker.

XOXO Elin

Tänk om...

Fick ett sms av Nina igår som gjorde mig ganska ställd. Hennes mammas nya mans dotter undrade om jag ville ta en av deras Shih tzu valpar då den inte gick att sälja pga ett balansfel på högra bakbenet. Jag är ganska medveten om att jag har stora planer för i år och det är också i år som jag har lovat mig själv att uppfylla en dröm, stor eller liten spelar ingen roll. Jag vet att jag egentligen inte har tid för en liten krävande hundvalp. Men när man får ett sånthär erbjudande så börjar man ju såklart att tänka på alla möjligheter man kan. Alla fördelar, och nackdelar. Jag började med att kolla upp lite allmänn fakta om rasen och det visar sig att det är en ganska tidskrävande ras. Pälsen måste kammas och skötas om vare dag... bara det liksom. Och eftesom det löper stora rister att få ögoninflammation så måste man ge den ögondroppar regelbundet. Lägga några prommenader, innomhus olyckor och såklare n massa kärlek på det... Så vet jag själv att vi inte har tid för en liten vovve. Men jag måste ändå prata om det med stefan först! Han kanske mirakulöst kommer säga "Jaaa vilken bra idé!" ;) haha.....Hjälp va söta dom är!!!

XOXO Elin

RSS 2.0