Malmö idag.

Av nån anledning sitter jag och lyssnar på DESSIE'S debut-singel på youtube. Den är ju inte direkt bra och Dessies engelska är nått av det grövsta.  Men själva låten är ju iallafall bättre än kissies!Nu drar jag strax till Malmö för att träffa Malin och Lovisa. Det vankas inflyttningsfest då! Måste bulla upp mig ordentligt på tåget så jag inte dör av tåg-tristess. Det värsta som kan hända när jag åker tåg långt, är att man totalt glömmer bort att ta med allt vad tidningar och musik heter. Tyvärr har jag ingen musik nu eftersom hörlurarna är borta till mobilen. Men tidningar och korsord har jag! Börjar bli en hejjare på korsorden!

Nu måste jag göra mig klar. Har precis råkat äta en macka som smakade mögel inåt mitten. INTE OKEJ!! haha

XOXO Elin


"Magic you weave, Just for me"

Gomorgon!!!

Tänkte slänga upp en låt som jag spelade in bara sådär.... Ville bara se om jag klarade av att sjunga de höga tonerna. också älskar jag låten. Texten är nått av det finaste jag vet... Jag ryser ibland bara av att tänka på orden :)

Egentligen hade jag tänkt ställa upp med en annna låt till del 2 i en tävling jag är med i på youtube nu. Men tack vare att min röst är skit just nu så fick det bli den här. Jag hade tänkt att sjunga "Love goes on and on" ifrån Robin Hood. Tur att jag hann spela in nått överhuvudtaget innan rösten rasade ihop igen. Inte för att jag vet att jag kommer vidare med den. inte så många verkar gilla den på kanalen... men den som lever får veta. eller nått :)

Här är den iallafall... Nu ska jag klippa mig!XOXO Elin

TRANSLATION:
I was originally gonna record "Love goes on and on" from Robin Hood for a YT singing competition, but my throat broke before I got the chance, but I already had this one recorded. So it had to do! Dunno if you peepe like it, but life goes on and on :)
Now, Im gonna cut my hair! Enjoy!

Gummibåt.

Öhhhhh orkar aldrig uppdatera här va?
Men NUUUU ska jag ta mig i kragen och uppdatera oftare. Det händer ju trotts allt massa på sommaren :)
När stefan kommer hem ska vi hänga in tvätt... Det är faktiskt jättekul!!!! not.... Det tråkiga med att tvätta är att hänga in alla 1000 plagg sen. Det kan lätt ta 2 timmar när man har så mycket som vi. Men å andra sidan finns nu inget kvar att tvätta! :) Vi har lovat varann att aldrig låta högen växa så pass som den gjorde nu.

Här kommer förresten bilder från det första försöket att ta cachen på svartån. Lätt som en plätt!!! eller??
Bara att kliva i va?


Eller så var det en gummibåt för åldrarna 3-6 och vi sjönk nästan halvvägs ner i båten. haha!

Försök nr 2 att ta cachen i svartån. Denna gången med Emeli i spetsen! Modiga lilla du. :)
Nina var först att testa.......
Men det vart tillslut Emeli som vågade sig ut till ön.


Tyvärr tappade hon sin ena sko i dyn precis vid ön. Men hon hittade den!!! duktiga :)

Jag och Nina ska också våga oss ut dit nån dag när det är lite varmare. Om det nu blir varmt i sverige denna sommar? Vad tror ni? Jag börjar förlora hoppet litegranna.

Men blir det finare mot kvällen åker jag och baby till stugan och chillar :)))

XOXO ElinEn sak...


Jag blir så fundersam ibland.
Dessutom gillar jag inte att bli bjuden med armbågen, som en vis Gunvald larsson en gång sa.

Minnen.

På morsdag åkte jag, Mattias och Nina hem till mig mamma för att fika och umgås lite :) Stefan skulle jobba som vanligt. Men vad kan man göra. Jag satt och kollade i gamal fotoalbum och kom på idén att ta kort på några av korten från mormors hus, som för i övrigt är rivet sedan långt tillbaka. Det är nått som säkert många är trötta på att höra om. Men jag har ju kvar mina minnen och saknaden iallafall. Jag hatar verkligen de männen som då bestämde att riva alla husen för att få plats med Högskolan. HATAR. Hoppas ni lider av nån ovanlig sjukdom allihopa. Det roliga är att mormors hus aldrig hade behövt blivit rivet eftersom det nu står en barack där hennes tomt var, som får agera dagis. Helt bortslösat och idiotiskt. Det enda som är kvar som gör oss påminda om huset är träden och buskarna som fanns i hennes stora trädgård. Äppelträdet syns speciellt bra eftersom formen är så speciell. Det är svårt att förstå hur jag känner om man aldrig vart inne i mormors hus. Jag lovar.

Här kommer några kort. Dock ska jag kolla om jag har fler i mina fotoalbum i källaren.


Kusin Ellen och Lina nån jul i mormors kök.


Bror och Kusin fredrik i köket.


Jag och min kusin Rebecka en jul i mormors vardagsrum.


Älskade mormor tittar ut. också i vardagsrummet. De flesta bilderna är därifrån eftersom det va där i firade jul varje år. hela släkten.
Jag och Becky igen. Våra julklapps Pocahontas är med haha

XOXO Elin

RSS 2.0