Skit!

Hej.

Vilken jävla skitdag. Tänkte att det skulle bli så skönt att jobba kväll och få ta allt i sin egen takt idag, men istället får man skit-skiften nummer ett. Alla är så jävla sura hela tiden och är så inåthelvette otacksamma och bortskämda gnällungar. Visst blir man glad av sådant?

Jag är en sådan person som lätt börjar tänka på andra negativa saker när jag väl börjat känna mig nere, också idag. Ungefär som killen som sa att jag inte såg bra ut utan smink på lagret för nått år sen. Varför bryr jag mig om det nu? En så kallad Son of a fuck. Jag känner mig lätt värdelös och korkad för minsta lilla. Jag blir för det mesta ledsen om jag hör att folk har hittat på saker utan mig. Även fast jag fattar själv att alla inte kan ringa mig jämt. Men det sticker. Min röst funkar inte idag och jag vill bara lägga ner min jävla facebook. AAAHH!

Jag är så trött på att känna så!Kommentarer
Postat av: Lisa

man har sina up and downs ibland, och det suger verkligen när man är inne i en sån period, jag vet hur de känns (förövrigt den värsta klychan ever "jag vet hur det känns") Men det är helt enkelt bara att bita i och försöka göra något som man vet att man inte tänker när man gör. Jag brukar titta på tv när jag är irriterad eller arg över nått, för då får jag tankarna på nått annat istället, och de brukar hjälpa lite faktiskt. puss!

2010-08-24 @ 08:40:39
URL: http://dearmcfadden.blogspot.com
Postat av: Sandra

Upp med hakan stumpan !

Man ska inte lyssna så mycket på andra har jag lärt mig!

Ska du med ut i morgon ? Puss

2010-08-24 @ 13:22:45
URL: http://deliciousink.blogg.se/
Postat av: cicci

inta alls bra tyvärr :( jag är lite ledsen här så vi får ta det en annan dag.. men filippa är värre än vi visste :( hon har genomgått en spirometri idag och det var inga muntra miner efter då det verkligen inte såg bra ut..kram

2010-08-24 @ 20:13:59
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: muulin

HAHAHAHA ÖLLLIN MC BÖÖLIN DU E SÅ JÄVLA SNYGG UTAN SMINK! Lägg ner & va sur & va glad istället. Varför lägga energi på PUCKON & på att vara sur för små saker??kräääm pårej!

2010-08-24 @ 21:20:32
URL: http://kastmedliten.blogg.se/
Postat av: muulin

full på en tisdag? haha NEJ :)

2010-08-24 @ 22:07:23
URL: http://kastmedliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0