Träning!

Japp ni hörde rätt! Klockan 5 ska jag vara nere på FeelGood, klar att träna Crossfit! Anledningen till att jag inte tränat på så länge är att jag fick ett äckligt nageltrång i början av sommaren som gjorde att jag inte kunde bada eller springa runt i ballerinaskor eftersom det var tvunget att bytas plåster på varannan timme. Och det gjorde ont i vissa skor. I mina träningsskor. Det var bara att lägga det på hyllan ett tag, men när man inte gör nått under en väldigt lång period så orkar man inte ta upp det igen! Tur att jag har vänner som går på FellGood och drar mig!

Run Elin!

Karate Kid.

Hej!

Lovisa is in town och jag är lycklig! Vi träffades igår runt 20 för att gå och se KarateKid på Bio. Jag hade inga förväntningar whatsoever. Vart jag överraskad tro? Det var underbar! Helt såld på den! Will Smiths lilla son är verkligen super som Dre, killen som spelar karatekid. Det jag älskade med filmen är fragmenten som är tagna från Karatekid 1 från 80talet. Det är liksom samma uppbyggnad men små deteljer är ändrade och förnyade.
För oss som sett ettan kan jag avslöja att det blir bilvaxande! Flugfångandet också, med en twist!



Originalet från 1984












Karate Kid 2010




Ta av, Ta på


Xiao-Dre and Mr. Han

Vilken gillar ni?


Cupcakes bak!

Godmorgon!

Igår bakade jag och Nina cupcakes hemma hos henne och bror. Dom vart fasligt vackra måste jag säga! Måste också nämna va trött man blir av att baka i flera timmar. Är ju inte direkt vad vid att baka, något som det ska bli ändring på! Igår köpte jag nämligen ett paket med allt man behöver för att baka muffins, perfekt för nybörjare! Måste handla bakgrejjer så man kan baka när man vill också.
Men här kommer en video med våra cupcakes!


Vacation!

Jag fick semester!!!! Kan ni fatta det? ÖVERLYCKLIG! Det tog bara en 2 månader att fixa. SUCK.

Nu ska jag på tivoli!


Morgonmys.

Hej bloggen!

Nu sitter jag framför datan med en kopp thé och flingor! Vaknade fruktansvärt sent idag också. Och så var man ju tvungen att göra sig extra fin eftersom det är fest direkt efter jobbet ikväll! Jag ska ha på mig min nya secondhandklänning som jag gjorde om lite med ett vitt band i midjan då den var så himla lång. Till den en rödprickig kort kofta med stora knappar och svarta leggins. Pärlhansband och pärlarmband. fint!


Out Tonight!

Hej!

ush va klockan vart mycket nu! Inte för att det direkt gör så mycket.. Det va så kul igår! Lite splittrat och confusing men det gick ihop tillslut. På bara några timmar var jag på fyra olika ställen och träffade olika vänner. Tur att det bara var Pluto som kostade! Annars hade det blivit en jäkligt dyr kväll!
Vänta en tag! KONRAD, VITT?! Vart totaly färgblind efter att ha vart därinne i 30 minuter. KOmmer aldrig att se konrad på samma sätt. Varför?!
Stackars Annso tappade sin mobil på golvet på Pluto och vi var tvungna att stanna tills kl 2 då alla går. Det va helt OMÖJLIGT att leta bland allt folk.
Tack för en kul kväll Annso, Lindah, Marie, Angelica och Sassa!



Hatt Full Med Stjärnor.

Kände mig lite såhär för några veckor sen. Då sjöng jag den här:



Mus!

Hej!

Mår prima idag och inte skit som igår! Det är tur att det finns vänner att uppmuntra mig =) Tack!
Det är sådär. Ibland måste man få höra motsattsen när man känner sig nere. Sedan är jag en sådan som måste ner till botten innan jag kan resa mig igen. Visst reste jag mig även denna gången!

Jobbet gick jättebra idag. Gissa vad?! En mus kutate tvärs genom rummet på lilla kontoret när jag öppnade!
Den lilla stackarn vart skiträdd och försvann nånstans mellan skåpet. Jag fick lust att gå på jakt med min kamera och filma lite och kanske få med den.
Kan du se den?


Skit!

Hej.

Vilken jävla skitdag. Tänkte att det skulle bli så skönt att jobba kväll och få ta allt i sin egen takt idag, men istället får man skit-skiften nummer ett. Alla är så jävla sura hela tiden och är så inåthelvette otacksamma och bortskämda gnällungar. Visst blir man glad av sådant?

Jag är en sådan person som lätt börjar tänka på andra negativa saker när jag väl börjat känna mig nere, också idag. Ungefär som killen som sa att jag inte såg bra ut utan smink på lagret för nått år sen. Varför bryr jag mig om det nu? En så kallad Son of a fuck. Jag känner mig lätt värdelös och korkad för minsta lilla. Jag blir för det mesta ledsen om jag hör att folk har hittat på saker utan mig. Även fast jag fattar själv att alla inte kan ringa mig jämt. Men det sticker. Min röst funkar inte idag och jag vill bara lägga ner min jävla facebook. AAAHH!

Jag är så trött på att känna så!







Kräftskiva!

Hej!

Åhhh denna veckan är ÄNTLIGEN över!!!! Fy så fort den har gått men hur kan jag samtidigt känna att den här veckan har varit i särklass den drygaste veckan på ett år! Jag har knappt orkat lyfta telefonen ens för att svara när nån ringer. Förlåt mig! Den här veckan vill jag lägga bakom mig, för att se fram emot stugan! Vi ska åka till Stefans stuga i dalarna för att kräftfiska! fyfan va kul =) Var ju med förra året men det regnade så mycket att jag vägrade att stiga upp kl 2 på natten och ro ut i båten! Vet ni vad? Nu kan inte regnet stoppa elin! ska ut ändå!

Efter jobbet idag slank jag in på Röda korset eftesom min buss skulle gå om 30 minuter... perfekt tidsfördriv! När jag gick runt och kollade bland klänningarna hittade jag en klänning ifrån Vila. Mitt favvomärke. trettio kronor! Köpte den på en gång! Klänningen liknar ett nattlinne litegrann. Kommer att lägga upp bild på den nån annan dag.



Nu ska jag packa!

Pictures!

Hej!

Här kommer kort från helgens äventyr i Prästgården!

























Spöke.

Hej!

Nej det hände inget för oss i Borgvattnet, MEN det var så mysigt och fullt av aktivitet att vi lätt skulle åka tillbaka nästa år! Nån som vill med? Även om vi inte upplevde eller såg nått, är det en väldigt speciell stämning i prästgården och man riktigt känner rörelsen. Aktivitet finns det nog! Håller på att klippa ihop en video med bilder och video ifrån borgvattnet som jag ska lägga upp när den är klar!

Nu ska jag spela in en dubb tillsammans med Redyy igen! Nu blir det Wedding scene från Lilla sjöjungfrun.


Prästgård.

Tjo!

Kl 6 drar vi iväg till Borgvattnets prästgård i Jämtland för att sova över där! Borgvattnets prästgård sägs vara ett av sveriges med hemsökta hus. Ghosthunters Intermational bl.a har vart där för att undersöka. Vi som ska åka är Jag, Magnus, Jennie och hennes kompis. Hoppas jag slipper sova ensam i ett egent rum bara! Då kommer jag sitta med nightvisionkameran, täcket över huvudet och skaka sönder XD Uppdaterar igen när vi kommer tillbaks på Söndagkväll. Önska oss lycka till!


Cairn.

Ush va jag känner mig trött idag. Somnade på soffan i nån timme är jag kom hem och det känns skumt i huvudet!
Det är liksom att jag aldrig blir pigg! Annars blir man ju lite piggare av att sova lite på dagen. Många av er vet hur mycket jag längtar efter att skaffa hund. Haha barn också så småningom. Just nu är det en vovve i mina drömmar. Jag vet inte om det är för att Ella dött, eller om det bara är rasen som är sjukt underbar och perfekt att det är en sådan jag vill skaffa. Cairn Terrier.

Visserligen var Ella kanske inte speciellt "perfekt" enligt de flesta tycken, då hon va spritt språngande galen ibland! Inte hennes fel dock. Vi lekte med laserlampor när hon var valp och lät henne jaga den röda bollen in i fördärvet. Tror du att det såg kul ut? ja! men tillslut stod hon i mörkret under vardagsrumsbordet och letade efter den mitt i natten. Stackars liten!
Å andra sidan var hon väldigt mycket hund och hade en STOR personlighet i den lilla runda kroppen. Det är en speciell stil som Cairn Terriers har. Dom ser glatt på livet och är positiva så länge de kan. De vill ju vara med överallt också! Till och med när jag hade förfest på mitt rum med tjejkompipsarna. Då satt hon med! söt.

Nä en sådan blir det! annnars inget!


Underbara Sötis. Nu är hon i himlen med vingar.


Cairn kändis! Toto från trollkarlen från oz! Lite arg??


Så söt!


Orkar man inte köpa en riktig cairn terrier, så finns det andra val! haha!

Morning.

Morgonen kan vara magisk.






Kakor.

Fyllde ju år igår och käre stefan hade jobbat så mycket att han inte hade tid att köpa något innan. Så idag kom han med två paket! Ett var inslaget med fint lantligt papper(krinolin), medans den andra låt i en cheerios kartong! haha fan av jag garvade! Lite sött var det ;)
I Cheerios kartongen vad det en mikrofon! jag vart så glad! Micen jag har nu är ju skitdålig och ser knäpp ut. Kostade 12 kr på Elgiganten. Nya micen kostade nog betydligt mer! ;)
Sedan öppnade jag andra paketet för att hitta ett superfint kakfat! Ett sådant med två våningar. Så fin.




Videoblogg - Regn


BlueMoonBar!

Hej!

Igår kväll va helt underbar tack vara några underbara människor! Vi började kvällen hemma hos Nina tillsammans med Malin, sanna och Maria. Emeli kom förbi en snabbis men mådde inte så bra. Hon gav mig en jättefin present innan hon drog som bestod av 2 par halsband och ett jättesött didadem med tyll!
Vi åt kräftor och såg på när 2 kräftor låg sked i skålen. Kräftor har också begär ska ni veta! XD
En geting kom självklart in också. När vi trodde att den försvunnit skulle jag sätta mig men hann inte eftersom den legat på lur i bokhyllan och flög rakt upp i mitt ansikte! Jag sprang in på toan och låste dörren!

Runt 11 drog vi ner på Bluemoonbar och fyfan vilket drag vi hade! Dans dans dans och skratt.
Nina råkade säga till en tjej som såg ut som en kille att "nej det där är ju tjejernas toa". haha! Och jag råkade öppna toadörren medans malin stod och gjorde nån specialare med byxorna!

Vi sprang runt och va galna och pratade med människor tills klockan var 2. Fyllematen åts på Mcdonken!


Söta Sanna fördricker.


Malin på the hugg!


Kräftor som kramas!


Maria och Sanna.


Malin!


Malin Spexar.


Lite människor.



Nina! Förlåter du mig? Detta va enda kortet på dig! ^^

BäckbyLoppis.

Hej!

Hela morgonen gick åt till att förbereda och sjuttsa sakerna inför loppis på Bäckby idag.
Jag, Mattias och Nina hade packat på oss en massa saker som vi skulle försöka sälja innan dagens slut.
Innan vi ens hade börjat packa upp sakerna ur våra påsar började folk rycka och ta på grejjerna och prutade som om det va den sista dagen på jorden.
I början sålde vi jättemycket kläder och smått, men runt 11 till 2 hände inte så mkt.. förutom migrän! Det hände efter ca en timme och jag va tvungen att överge "ståndet" och gå och äta bredvid.
Efter ett tag vart det lite bättre och jag kunde gå tillbaka.... fyfan att det alltid ska hända när man inte har tid!
En tant försökte pracka på mig My little pony som jag råkade nämna var fina haha.. folk är som galna!
Jag va tvungen att ge mig många gånger och sälja fina jeans för 20 kr för att överhuvudtaget bli av med dem.
Men vi tjänade en liten hacka tillslut och känade in bordspriset!









Vägrade sälja mina röda ballerina(oanvända) för 20 spänn! Jävla tjuvar.


Lantligt.

Hej!

Kanske vet några av er att jag har försökt att inreda köket med lite jordgubbstema? Vitt, med rött. Grädden på moset är ju jordgubbstavlan som jag fick av orkänd konstnär!
Nu är jag trött på det eftersom det inte ger mig nån ro.. Vill liksom inte vara därinne och äta då jag inte trivs.
Förrut tyckte jag att den lantliga stilen va rätt tråkig, vitt liksom. Men nu är det något som jag försöker genomföra i köket! Våran lägenhet är så mörk i sog så vi behöver mer ljus.

Jag vill förvandla:



Till något vackrare! Köket är finare i verkligheten.

Vill du också ha den lantliga stilen? Jag hittade en jättebra blogg som hjälper dig att inreda stilen utan att köpa allt från början! Grannemedselma 


Snabbt!

Hej!

Snabb upptadering nu eftersom jag ska ner på stan och träffa MAMMA! Kanske bli bjuden på lite mat och kanske en BH haha ! Jag är broke..



Jag lägger upp en bild på River phoenix och nån tjej sålänge!

Ur min väska.

Hej!

Idag tänkte jag visa innehållet i min väska! Kul va?





Prickig sminväska, lila basker, brun plånbok, ett tigerparaply och bruna solglajjor!
Trodde ärligt att jag hade mer!

Ny frisyr.

Hej!

Jag är jättesugen på att klippa någon ny frisyr eftersom jag känner att jag inte kommer nånvart i min
kamp för att få långt hår.
Visst det är långt, men det verkar aldrig bli så långt som jag vill!

Detta är frisyren jag försöker få:



..Det här är frisyren jag nog kommer klippa:



Men efter det kommer jg att låta mitt hår växa så att det kanske, kanske kan bli sådär långt och vackert
som jag vill! Tills dess får jag använda mitt löshår ;)

Vad tycker ni?

Min bok!

Nu har jag äntligen fått boken som jag beställde!
Boken är skriven av bästa Cicci och jag tycker att alla borde äga den!



Lördagen spenderades I en kyrka i Kungsör med kören.
Vi hade blibit bokade för ett bröllop, och det var en väldigt fin kyrka faktiskt.
Det hela vart mycket lyckat och de scottska tanterna vart stormförtjusta i våran kör!
Dom stod och klappade i händerna när alla ahdra hade gått ut och sjung med.
Mycket osvenskt! haha




Vem skulle våga gå i den här trappen?








RSS 2.0