NEJ. NEJ. NEJ.

Jag är fortfarande lite sjuk och ringde och sjukanmälde mig till imorgon eftersom jag fortfarande har lite feber. Vet ni hur jobbigt det känns? Med mig borta är vi 2 pers kort på jobbet och jag vet att det inte är mitt problem men det känns SÅ JÄVLA JOBBIGT. Några stackars satar kommer få jobba extra hårt eller länge för att jag är sjuk igen. Jag önskar att det var jag som var där och jobbade dubbelt eller så för någon.

Samtidigt kan man ju inte be om ursäkt för att man är sjuk, men mitt imunförsvar har inte varit det bästa iochmedatt jag inte sovit eller ätit ordentligt förra veckan.. och med en liten förkylning på det. Så kan det aldrig gå bra.

Hoppas att det inte blir för jobbigt nu för arbetarmyrorna på jobbet och att jag är frisk imorgon! Ska sova mycket, dricka vatten och ta echinagard. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Ungefär såhär såg jag ut i fredags LOL



XOXO Elin

Shabbyfint.

Här är en byrå att dö för.

:)



Eftersom jag är sjuk idag så tänkte jag passa på att pyssla lite... får se vad det blir. :) Tänkte försöka att göra en såndär strut med fina dekorationer på. Bilder får ni se sen.

XOXO Elin

New stuff!

Tänkte ta och visa två håraccesoarer som jag köpte på MONKI i förra veckan. Hade gått och kikat lite på dom några gånger och nu var det REA. haha ja jag är framme direkt när det är billigt ;) Fattig som man är.



XOXO Elin

En Torsdag i Januari.

Gokväll! :)

Ush va jag har ont i min stortå idag.. Opererade lite smått på mitt nageltrång hos en läkare iförrigår och tog bort ungefär en fjärdedel av min ena stortånagel. Det va läskigt! Men det gick fort och smärtfritt.
Men innan jag fick ont och gick hem från  stan idag så var jag och lunchade med Peter och Richard på Spicy.
Trevlig eftermiddag även om jag va trött som en gnu. Jag hade på mig min nya basker som jag köpte på secondhand i Lördags :)

Jag ska delta i en ny tävling på youtube där man ska sjunga en disneylåt. Jag tror att jag ska sattsa på att spela in Beauty and the beast, men har nån nått förslag?



XOXO Elin

Whisper in the dark.

Efter en lång dag på jobbet är det underbart att sjunka ner i ett ångande hett bad med massa skum och levande ljus med lugnt musik spelandes i bakgrunden.









En bild för er som alltid velat se mig i badkaret xD LOL





XOXO Elin

Kashing and pancakes.

Hej! Igår Var jag på loppis och fyndade ljuslyktor, åt två maxbox för 44 kr, letade Kashar i snön, Kastade pankakor och åt pankakorna.


Mina loppisfynd. Upptäckte att det vart snyggt att blanda olika lyktor sådär.


Emeli och jag tar kort under en lampa i marken vid kopparlunden.


Emeli letar kashar xD


Vi bestämde oss för att göra pankaka hemma hos Nina. Jag kom inspringandes i köket och fick en hand mjöl i ansiktet. x) Bilden vart så jäkla ful dock så den lägger jag inte ut.




Kajens - Maybe Västerås aint that bad.

Igår var jag och Malin vid hamnen och fikade! Vi satt och dinglade med benen, kikade ut över isen och drack kaffe med ostmackor i fina servetter ! :)  Det var great! Precis vad man behöver när Vintern känns som längst och jobbigast. Dessutom var solen framme så hela Västerås verkade lite gladare!






Jag väntar på Malin :) Jag kom först?! Vad händer med världen?


Här satte vi oss ner.






Hett Kaffe på en kall dag.



















Jag bjuder på denna fula bild av mig :D


Och jag antar att Malin bjuder på den här! Fjortis-Posen haha! Sådär gör alla fjortisar på bilddagboken x)



XOXO Elin

TRANSLATION: Me and Malin went to the docks to have some coffee with cheesesandwishes. Yum!

MorgonKaffe.

Nu sitter jag och dricker mitt koffeinfria morgonkaffe!  Men guud va stressigt det vart idag! Vaknade försent och har stressat runt som en tok! Jag och Malin ska ta en promenad ute vid mälaren idag och ta lite kort med systemkameran :)

Men nu måste jag skynda mig !


XOXO Elin

En doft av hästar.

Gokväll :)

Nu är jag hemkommen från jobbet och sitter och känner mig sådär mysigt frusen. Jag valde att gå från stationen istället för att vänta på bussen. Gjorde det lite medvetet för att känna att det är extra skönt att ta ett bad sen! Haha snacka om att vara hurtig.

Idag när jag tittade in i salladsrummet så kände jag en doft som fick mig att tänka på nått alldeles speciellt. Doften jag kände luktade precis som det ibland luktade i BastmoraStallet när jag var där på ridläger för många år sen.
Det var en blandning av hästarnas myggmedel som luknade citron och den vanliga stalldoften.
Den doften får mig att rysa lite! Man kan nästan känna hur man står där i stallgången med solen i ryggen och känner hur lugnt allting är. Maní, min häst som jag alltid red när vi var där, hade sin box närmast dörren till höger. Där på dörren hade jag hängt ett mjukishjärta där det lite slarvigt nerskrivet stod hans namn. Tänk va gulligt :)
Han var brun men nästan lite år det röda hållet. Och en tjock lugg som hängde ner i ögonen. I pannan hade han en liten stjärna också.
Han var alltid den som fick gå först i ledet när vi red ut i skogen eftersom han var så van och alltid tog de bästa vägarna. De andra hästarna följde efter som ett litet tåg :)

Mycket hände verkligen på de där ridlägrena. Hästan som smet, avbockade tjejer, folk som fastnade i träd(Jag), Bergochdalbana med hästar på en plats med upp och nedförsbackar i skogen.
Jag och Man'i var till och med i Kamratposten en gång! Den sidan envisas Lollo(Ridläraren) ha uppsatt i Klubbrummet även fast jag alltid vänder på den när jag är där.

XOXO Elin


If you can dream..

Ta mig till ett varmt ställe, med gräs och fågelkvitter.. Porlande bäckar och sköna sommarkläder.
Är du inte här snart. Sommar? Jag vill somna och inte vakna förrens värmen är här. Inte förrens solstrålarna kikar in i en öppen dörr på landet. Inte förren jag sitter där på bryggan och trät smultron på ett strå. Inte förrens vi värmer oss där på en ö med båten förtöjd vid klipporna. Inte förrens då!



XOXO Elin



Gul-prickigt.

Dagens Klädsel:


Jag var glad egentligen :)

XOXO Elin

Det börjar arta sig.

Visst har jag bestämt vilken stil jag vill ha i huset många gånger, men det fina med inredning är att man hela tiden upptäcker något nytt ur det man skapat, och jag ändrar mig hela tiden. Men nu verkar det som om jag börjar hitta det stil som jag verkligen vill ha och som känns som jag. Jag har börjat älska Shabby stilen, men också det franska lantliga och med inslag av indiskt i det.

Men på det stora hela börjar det allt mer likna det lantliga vita med lite shabby detaljer. Jag vill verkligen ordna det precis sådär som jag ser det i huvudet. Kanske blir man nöjd en dag. ;)

Här är iallafall köket som det ser ut nu. Är ganska nöjd och har inhandlat en ny duk på loppis som ser ut att vara i New England stuk. Finfint!


Den nya randiga duken från Statsmissionen för 10 kr.


Ny mjölkkanna också från loppis. Söt va?


Klocka från Antikboden för 20 kr.


Jag har ännu inte bestämt vad som ska vara i den här korgen men tillsvidare är det alltiallo :)


Mysigt fönster :)

XOXO Elin


I need clothes!

I Söndags när jag och Lisa var på stan så hittade jag lite fynd på REAN. Lisa abra skrattade åt mig när jag frågade "undrar om dom har nån REA här?" i varje butik vi gick in i. Men är man fattig så är man ;) Fyndade gjorde jag iallafall!


Guldglittrig ballongkjol från GINA. Det blir den på nästa party ;)


Lång jeanskjol med knappar och resår från MONKI.


Hår-rosett med gummiband från CUBUS.

Priset är ju knappast nått att prata om! Fick allt för 100 kr.

XOXO Elin

Husmoderns.

Hej!

Idag hade jag "rast" ifrån jobbet efter 12 och var tvungen att komma tillbaka till 3 för möte. Och sen jobba kl 5 till 8. Fyfan va jag är trött! Ska inte sitta uppe länge till... På rasten var jag ner på stan och åt med mamma och passade sedan på att gå in på Leanders Aktikvariat för att kolla om dom hade några gamla tidningar med fina bilder man kan dekorera med. Gissa om det fanns. Köpte 2 nummer av Husmodern från 1923 för 25 kr styck.
Det bästa med sånna tidningar är alla reklamannonser! :) Störtsköna och könsdiskriminerande ;)













XOXO Elin


Disney-mys-bilder.

Hej! :)

Hann aldrig blogga nått mer efter att jag kommit hem från Lisa igår. Jag va trött som en get och somnade på soffan runt kl. 9. Så inte undra på att jag är pigga tjejen idag! haha!

Det är så mysigt att vara hemma hos Lisa och Dellan. Älskar ju det vita lantliga ni vet ;)
Lisa bjöd på jättegod Chailatte också! Jag tänkte att den säkert kommer smaka lika sliskigt som den jag provade på the coffe house förrut. Men så fel jag hade då. Det va supersmarrigt med äkta chaité!
Vi moffade rejält igår känns det som. Massor av fruktsallad med glass, Morotskaka och chailatten. '

Nästa gång ska vi kolla på Trollet i Parken. Nån som har förslag?

Här kommer lite bilder från igår :) !


Yum yum! Fruktsallad är sjukt underskattat.





Jag i min nya blåa klänning :)


Lisas supergoda och Chailatte.


Barnen ;)



XOXO Elin

Té eftermiddag.

Tjo!

Nu sitter jag hemma hos Lisa och har Té-mys med Disney och fruktsallad ! Nom nom! <3
Vi har kollat på Disneys Dinosaurier... Den va väll sådär. Inget speciellt, och var förvånandsvärt lik Landet för längesedan. Typ ALLT. :) Men den va mysig.
Nu sitter Lisa och laddar hem Fievel i vilda västern!

XOXO elin

Hamburgerkväll ;)

Gokväll!

Åhhh va roligt vi hade igår! Hela gänget var samlade hemma hos Emelichan för att göra egna hamburgare och spela brädspel. Vart hamburgarna goda eller?! OMG har aldrig ätit så goda hamburgare tror jag! Inte ens Max kommer i närheten av smaken på våra burgare. NOM NOM! Självklart hade nån vacker människa köpt cheddarost också!

Emeli har 2 marsvin vid namn Klonken och Quill(Harrypotter namn) som bor i en bur i köket. Jag är inte sådär jätteförtjust i marsvin eftesom dom är små och sprattliga. Men jag ville kela med dem så efter att ha stoppat tillbaka Quill(han rev sönder mig), så tog jag upp Klonken istället eftesom han är lugnare.
Åh vi satt och myste tillsammans Klonken och jag! Han tryckte sig till mig och vilade på mina armar :) Alla satt och tittade på oss och log och alla ville klappa. Va supermysigt och jag kände att han trivdes hos mig.... Sen kissade han på mig.
Jag fick paniiik och började skrika "han kissar han kissar HAN KISSAR!" och började skratta lite osäkert! Emeli räddade mig från honom och sa att jag fick duscha om jag ville. Det ville jag ;D Usssh!!!!
Aldrig mer kommer jag hålla i den där!

Iallafall så gick vi tjejer ut i köket efter att jag duschat och lånat nya kläder av Emeli. Vi skulle baka kladdkaka enligt Emelis recept! Medans vi åt kakan så tänkte vi alla spela Rappakalja. Vi spelade i ungefär 5 minuter eftesom alla va trött. Men något vi inte var för trötta för var Emelis erotiska romaner som vi hade som underlägg till papperena i spelet. haha 5 stycken hade vi och Lisa kom på att vi kunde läsa en mening var ur varje bok i tur och ordning. Hahaha har nog inte skrattat så mycket på länge! Så jävla smöriga böcker! :) Jag ska klippa ihop en liten video när vi läser sen så ni får höra själva hur roligt det lät X)

Här kommer lite bilder!


Lisa  :D


"Grabb-bordet" (Barn-bordet LOL)


Mina tjejer i soffan :)


NOM NOM NOM NOM NOM


Lisa wtf x)


Självklart vad nån snabb med kameran när Klonken kissade ner mig!


Nyduschad och marsvins-kiss-fri xD


Vi damer bakar kladdkaka i köket






Den var precis lika god som den ser ut :)


Lisa läser en bit ut strandlekar... fniss!

XOXO

Ny Finklänning.

Snart kommer EmeliChan hit och vi ska spela in våran version av "What is this feeling" Från Wicked.
Kanske lägger upp den sen om vi lyckas få det att låta bra! Emeli har inte sjungit på 2 månader och jag är förkyld. Så jah! Vi får se :)

Här kommer iallafall lite bilder på en klänning som jag köpte på REA på Villa för 350 kr.
Jag är fortfarande inte riktigt säker på ifall jag älskar den men den gör sig iallafall bra på bild!


Kurerar.

Hej och morrn!

Stefan och jag skulle ha tvättat idag men precis som sig bör på hans lediga dagar i veckan så ringer hans lilla mobil ungfär runt 9 på morgonen av att nån har blivit skut sjuk på jobbet. Klart han kommer. Åhhh!!!!!!!!
Jag är förkyld och orkar inte tvätta allt själv(Det är en ENORM hög), så vi bestämde att jag skulle ta bara underkläder och strumpor osv. Visst det kan jag fixa, bara att torktumla. Har vi tvättmedel? Nej.
Så nu ska jag äta frukost och gå till affären och försöka vara lita gladare när jag fått i mig lite mat!

Men jag tycker bara att det är... Helt otroligt. Aldrig får han vara ledig. Så ironiskt att klockorna stannar.
Fan skäms på er!!!

Jag försöker och förgäves att bli frisk eftesom jag börjar bli förkyld igen. Jag kör med Vitaminbrus, Echinaforce och grönt té! Vette 17 om nått av det hjälpt så mycket men jag har iallafall inte blivit värre.
Gäller att ta Echinaforce ungefär en gång i timmen! Brustabletten 2 ggr per dag och grönt te typ 3 gånger om dan.
Har inte råd att vara hemma mer för sjukdom.



XOXO Elin


Holy Sh*t! ^^

Herregud jag hade 130 sidvisningar igår! hehe men bara 38 unika dock men iallafall! Keep em coming in!

Nu har jag precis setat och letat upp en massa dubbningsbolag i Sverige och tagit deras nummer. Imorgon ska jag ringa och hoppas på att nått eller några av bolagen vill att jag ska komma och provdubba eller skicka nått material!
Spännande va? :) Men man ska ju inte hoppas för mycket. Det är svårt att bli en rutinerad röstskådespelare i Sverige. Men jag ska berätta att en tjej på youtube som jag har på min vännerlista ringde till just KM studios som jag ska ringa till, och bad henne att komma ner och dubba lite åt dem! :) Hoppet finns!
Önska mig lycka till !

På StagePool kan man nu även söka jobbet som Sandy i Grease i kristianstad... Ska ta mig en funderare på det :) Men om jag ska vara ärlig så är jag inte tillräckligt snygg för att spela henne. Får söka rollen som Rizzo istället! Eller inte....
Fatta va roligt det skulle vara.. älskar grease och Sandy har ju så snygga kläder på sig :) Älskar såklart musiken också, annars vore det ganska ovärt att söka.

Det kostar 200 kr per månad att vara medlem där men det måste ju vara det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om vad som händer i nöjesbranschen och musikalvärlden :)

Nu kommer baby snart hem med Lisa och Dellan och då ska vi spela "Youre in the movies"! Yaaay :)



Tell me 'bout it STUD!

Gamenight hos X-et!

Japp igår kom Malin och hämtade upp mig för att vi skulle åka till Andreas aka. X-et för att spela lite gamla vanliga hederliga brädspel och dricka saft! faktiskt :D
Till en början kunde jag och Malin inte hitta nån j*vla parkering eftersom Andreas råkar på på ett område där besökande inte är välkomna! Tillslut fickparkerade vi på en olämpligt plats och gick därifrån xD

Vi spelade Labyrinten och jag vann :) Sen åkte X-et och hämtade 2 till så att vi kunde spela Pratmakarna.
Medan spelade jag och Malin "Vem där?". Nån som kommer ihåg det? Vi gjorde det med en liten twist och ställde inte några normala frågor som "Har din person hatt?" utan körde mer på "Brukar din person handla på Lidl?" hahaha den frågan gjorde så att jag vann! helt gaaalet.

Sen kom mer folk och vi kunde köra pratmakarna. Fan va kul det var! Vissa var ju väldigt dåliga förlorare ;)
När vi skulle åka hem så var det tur att bilen som stod framför bilen i mitten hade åkt före bilen i mitten skulle åka hem! Jag och malin hade ju parkerat oss bakom 2 bilar vardera den i mitten skulle ha omöjligt att ta sig ut om den skulle ut före den andra bilen eller malins bil ;) buuuuus


Jag på dagen i prickigt och rött.




My partner i crime! Påse full med spel från barndommen :)




Ett svårt spel som malin dampade loss på haha!




Kommer ni ihåg detta? världens bästa labyrinten :)


X-et :)


"Handlar din gubbe på Lidl?" xD




Alex handlar mest på Lidl


Andreas gissningar var så j*vla roliga ! :D Synd att dom inte hörs på bilden.... ;)

Samtalet och Wicked the movie!

Jag ringde nyss till Kulturparaplyet och gissa va glad jag vart när någon faktiskt svarade! :)
Har försökt att få tag i dem några gånger nu före kl 3 som det är sagt att de har öppet till, men varje gång har det inte varit nån som svarar förren nu.
Frågade massa om hur auditionen kommer att gå till och ifall man behövde några speciella färdigheter som tex Jazzdans som man behövde på många andra musikalutbildningar jag kollade upp.
Men det behövde man inte wohooo!! Utbildningen jag ska söka till är till för att man ska få testa hur det är att jobba med musikal och teater och se om man vill fortsätta att utveckla sig.
Passar mig perfekt! :)

Förresten så fick jag precis veta att WICKED kommer att bli film!!!!!!! Jag har hoppats på det länge!!! Och nu verkar det som om produktionen är på G och spelar in.
Jag hoppas att Elphaba kommer att spelas av Idina Menzel och Glinda  av Kristin Chenoweth precis som i de första wicked musikalerna.




Kristin och Idina :)







"AND NOBODY, IN ALL OZ OZ, NO WIZARD THAT THERE IS OR WAS, IS EVER GONNA BRING... MEEEE DOOOOWN!"

Jag sjunger "The Wizard and I"

Jag har totalt glömt bort att lägga upp den här på bloggen :)
Den spelade jag in hemma hos mig för typ 2 en och en halv månad sedan.
Om ni lyssnar så lyssna gärna ända till slutet eftesom det är där den blir som bäst! :)
Vad tycker ni?



Jag vill åka till London och se wicked live! Ta mig dit!

Work it girl!

Japp nu är jag i allafall igång! Var på Yoga och gym i Onsdags och nu körde jag hårt på Crossfit idag.
Som tur var fanns Marie där att peppa mig när jag inte orkade :D
Förhoppningsvis slipper jag sådan där HEEEMSK träningsvärk som jag fick sist jag hårdkörde utan att ha tränat på ett bra tag. Min gångstil liknade en pingvins och när jag skulle gå i trappor var jag tvungen att klammra mig fast i räcket och försöka att böja så lite som möjligt på knäna! Snyggve som kommer ! :)

Men det som gör allt värt i slutändan är känslan när man går hem efter ett träningspass. Träning ger ju samma effekt som att vara hög eftersom kroppen löser ut en massa endorfiner.

beat that!! :)


Dolly sjunger: Kommer ni snart.. och tar mig med..?

Här sjunger jag "Kommer ni snart" Tillägnad Pontus på hans födelsedag då detta är en av hans favoritfilmer.
Säg gärna vad ni tycker!




Kolla mina andra dubbar och låtar: www.youtube.com/dollyblossoms

Dolly's Nyårslöften.



skepp 'o Hoj!

Gårdagen va riktigt najs! Vi började förfesta hemma hos Boman och lekte ett jätteroligt drickspel som gick ut på att man skulle skulle i tur och ordning räkna till 15 och den som fick 15 måste hitta på en regel. typ på nr 3 så ska man istället för att säga 3 ställa sig upp och jucka 3 ggr haha! och så vidare och så vidare. Sen får man inte påminna varandra om reglerna vilket alla glömde bort och fick dricka mer. Det vart riktigt svårt när mer än hälften av alla siffror vart upptagna med regler istället. Tillslut stod vi där allihopa och juckade, ropade michael jackson skrik, heilade och skrek "vad ska jag böra med min fucking skjorta" och såg bredaxlade ut. ;)
alla måste prova!!

Sedan åkte vi hem till Pepe och firade in det nya året med en maskeradfest!
Jag va en Sailorgirl... dock var det filmtema och jag hade inte tid att fixa som till Sailormoon som det var tänkt.
Men en kille kom på att jag såg ut som den dansande Sailortjejen i Karl-Bertil jonssons jul! ha! :)
Det hela var mycket trevligt. :)


Me! Sailorgirl från Karl-bertil jonssons Julafton






Gangstah Boi brang


Bästa bilden på grabbsen!


"krabban" ..... men vad gör Backman?! Dedikerad till Magnus från hans Bois


Spex!


Emali-chan och jag på 12-slaget


Peter som Reno (FF7)


Fredrica hade utan tvekan den snyggaste kostymen som Edward Scissorhands.


Sjukt likt!


Broder min kom


Och bästa Nina. :)

Gott nytt år!!!

RSS 2.0